آشپزیمربا

مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج با هل

مربای هویج یکی از مرباهای مورد علاقه من است! اگر مزه دلچسب آن را تست نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنم برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید! مردم انگلیس هم مانند ایرانی‌ها علاقه ویژه‌ای به این مربا دارند ولی مربای ایرانی معمولاً به اندازه مربای انگلیس غلیظ نیست. اکثر ما هنگام تهیه این مربای لذیذ، هویج‌ها را رنده می‌کنیم و یا اینکه نگینی و خیلی ریز خرد می‌کنیم. این موضوع کاملا سلیقه‌ای هست و با توجه به سبک و سیاق غذایی خود هر مدلی که دوست داشتید هویج‌ها را خرد کنید.


مواد لازم برای حدود 1.2 کیلوگرم مربای هویج:

هویج: 800 گرم
شکر: 800 گرم
آب: 2 فنجان
گلاب: ¼ فنجان
دانه‌های سیاه هل: 15 عدد
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
زعفران: 1/8 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای هویج حرفه ای:

طرز تهیه مربای هویج ایرانی1. هویج را رنده کرده و در یک قابلمه بریزید. آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه بدهید به مدت 30 دقیقه با شعله کم و متوسط بپزد. هرزگاهی در قابلمه را برداشته و آن را هم بزنید.

2. بعد از 30 دقیقه شکر، زعفران و دانه‌های هل را به مربای هویج اضافه کنید. قابلمه آن را هم بزنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا مخلوط یک بار دیگر بجوشد. در قابلمه را دوباره قرار ندهید!!

طرز تهیه مربای هویج با عکس
3. بعد از جوش آمدن، شعله اجاق گاز را به متوسط کاهش دهید. مربا باید حدود 15 دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزید. حالا آب لیمو را اضافه کنید. این کار از کریستالی شدن شکر یا همان شکرک زدن مربا جلوگیری می‌کند.

4. 5 دقیقه بعد گلاب را اضافه کنید و بگذارید مربای هویج 5 دقیقه دیگر آرام بپزد. قوام باید کاملاً مایع باشد. همچنین هنگام خنک شدن کمی سفت می‌شود.

نکته آشپزی: اگر قصد دارید مربا را چند هفته یا چند ماه نگه دارید، توصیه می‌کنم شیشه‌های مربا را در آب جوش استریل کنید.

5. آخرین نکته‌ای که در طرز تهیه مربای هویج پخته باید انجام دهید این است که شیشه‌ها را با مربای گرم پر کنید، درب آن را محکم ببندید و بگذارید تا خنک شوند.

طرز پخت مربای هویج حرفه ای

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!
بستن