سالاد
سالاد قارچ
سالاد قارچ، یک سالاد رنگارنگ است که به دو صورت میتوانید سرو کنید. بعضی ها تمامی مواد اولیه را می پزند و بعضی ها خام میل می کنند که خب این به طبع و مزاج شما بستگی دارد. مثل اکثر سالادها، سالاد قارچ هم انواع متفاوتی دارد. ما در این دستور غذایی ژینولند، سالاد قارچ و مرغ را آموزش داده ایم. شما می توانید با تغییر مواد اولیه (مثل ذرت، کاهو، سیب زمینی، کلم بروکلی و …) انواع سالاد قارچ را درست کنید.
مواد اولیه سالاد قارچ:
سینه مرغ : 1 عدد
قارچ : 500 گرم
نمک : به مقدار لازم
پیاز : 3 عدد
هویج : 3 عدد
لیموترش : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس سالاد قارچ:
جعفری : 2 قاشق غذاخوری
سس سالاد : 2 قاشق غذاخوری
ماست : به میزان لازم (من معمولا به ازای هر 2 قاشق سس، 3 قاشق ماست میریزم)
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد قارچ:
1. پیازها را پوست بگیرید و به 2 یا 4 قسمت بزرگ تقسیم کنید. بعد با سینه مرغی که خوب و تمیز شسته اید در قابلمه ای بگذارید تا بپزد.
2. بعد از اینکه سینه مرغ پخت، از قابلمه در بیاورید و اجازه بدید تا سرد شود. بعد مرغ را باریک و نازک خرد کنید. (اگر نگینی دوست دارید نگینی خرد کنید)
3.قارچ و هویج و فلفل دلمه ای را هم تمیز شسته و بنا به سلیقه خود، حلقه ای یا خلالی خرد کنید. خب سالاد آماده شده است و میریم سراغ سس سالاد .
روش تهیه سس سالاد قارچ:
جعفری ها را خرد کنید، البته یه مقداری برای تزئین سالاد قارچ نگه دارید. سس و ماست را با هم مخلوط کنید و اگر دوست داشتید مقداری آبلیمو یا آبغوره برای ترش و شل شدن سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. خب سس هم آماده شد. بریم برای تزئین سالاد قارچ جان.:))
ظرف مناسبی برای سرو سالاد انتخاب کنید و قارچ ها، هویج، فلفل دلمه ای و مرغ را در آن بریزید. روی مواد سالاد سس بریزید و خوب مخلوط کنید. آخر سر هم با جعفری و لیمو ترش تزئین و نوش جان کنید.
ممنون.خیلی مفید بود:)
سحر عزیز نظر مثبت شما باعث دلگرمی ماست:)))