سالاد قارچ، یک سالاد رنگارنگ است که به دو صورت میتوانید سرو کنید. بعضیها تمامی مواد اولیه را میپزند و بعضیها خام میل میکنند که خب این به طبع و مزاج شما بستگی دارد. مثل اکثر سالادها، سالاد قارچ هم انواع متفاوتی دارد. ما در این دستور غذایی ژینولند، سالاد قارچ و مرغ را آموزش دادهایم. شما میتوانید با تغییر مواد اولیه (مثل ذرت، کاهو، سیب زمینی، کلم بروکلی و …) انواع سالاد قارچ را درست کنید.
مواد اولیه سالاد قارچ با مرغ:
سینه مرغ: 1 عدد
قارچ: 500 گرم
نمک: به مقدار لازم
پیاز: 3 عدد
هویج: 3 عدد
لیموترش: 1 عدد
فلفل دلمهای: 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس سالاد قارچ:
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
سس سالاد: 2 قاشق غذاخوری
ماست: به میزان لازم (من معمولا به ازای هر 2 قاشق سس، 3 قاشق ماست میریزم)
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد قارچ ساده:
1. پیازها را پوست بگیرید و به 2 یا 4 قسمت بزرگ تقسیم کنید. بعد با سینه مرغی که خوب و تمیز شستهاید در قابلمهای بگذارید تا بپزد.
2. بعد از اینکه سینه مرغ پخت، از قابلمه در بیاورید و اجازه بدید تا سرد شود. بعد مرغ را باریک و نازک خرد کنید. (اگر نگینی دوست دارید نگینی خرد کنید)
3.قارچ و هویج و فلفل دلمهای را هم تمیز شسته و بنا به سلیقه خود، حلقهای یا خلالی خرد کنید. خب سالاد آماده شده است و میرویم سراغ سس سالاد.
روش تهیه سس سالاد قارچ:
جعفریها را خرد کنید، البته یک مقداری برای تزئین سالاد قارچ نگه دارید. سس و ماست را با هم مخلوط کنید و اگر دوست داشتید مقداری آبلیمو یا آبغوره برای ترش و شل شدن سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. خب سس هم آماده شد. برویم برای تزئین سالاد قارچ جان.:))
ظرف مناسبی برای سرو سالاد انتخاب کنید و قارچها، هویج، فلفل دلمهای و مرغ را در آن بریزید. روی مواد سالاد سس بریزید و خوب مخلوط کنید. آخر سر هم با جعفری و لیمو ترش تزئین و نوش جان کنید.
مواد لازم سالاد قارچ و سبزیجات
روغن زیتون: نصف فنجان (120 میلی لیتر)
قارچهای مختلف: 450 گرم
کره: 1 قاشق غذاخوری
نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
موسیر متوسط، نازک برش خورده: 2 عدد
کلم کیل: 4 فنجان (140 گرم)
سرکه شری: 2 قاشق غذاخوری
خردل دیژون: 2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر)
عسل: 2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر)
طرز تهیه سالاد قارچ سبزیجات
1. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. قارچها را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تمام آب قارچ آنها آزاد شده و قهوهای رنگ شوند. تقریباً 10 دقیقه قارچها را بپزید. حرارت را کم و متوسط کنید و کره و موسیر را هم اضافه کنید. مخلوط را مرتباً هم بزنید تا حدود 4 دقیقه کره ذوب شود و موسیر نرم و شفاف شود. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد از اینکه قارچها پختند، آن را از روی حرارت بردارید. البته در تابه را بگذارید تا گرم بماند.
2. در یک کاسه کوچک 1/4 فنجان باقیمانده به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با سرکه شری، خردل و عسل با هم مخلوط کنید. باز هم مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. یک روش دیگر برای انجام این کار وجود دارد و آن اینکه همه مواد را داخل یک ظرف شیشهای دردار ریخته و در ظرف را بسته و خوب تکان بدهید تا مواد یکدست باهم مخلوط شوند.
3. در یک کاسه بزرگ، کلم کیل را به همراه مقداری از سس بالا بریزید طوری که کف ظرف پوشیده شود. قارچهای گرم را اضافه کنید و باز مقداری از سس به آن اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر خرد شده هم به این سالاد قارچ و سبزیجات اضافه کنید.
ممنون.خیلی مفید بود:)
سحر عزیز نظر مثبت شما باعث دلگرمی ماست:)))