جوجه چینی
تهیه این جوجه چینی با قارچ خیلی آسان و سریع است. این غذا را میتوانید به عنوان یک وعده شام سرو کنید. تکههای مرغ در یک سس شیرین و معطر با قارچهای آبدار طبخ میشوند و در کنار هم طعم لذیذی دارند.
واقعیت این است که در آشپزی سنتی چینی غذایی با عنوان جوجه چینی با مرغ وجود دارد. ماده اصلی این غذا تکههای اسلایس شده مرغ و قارچ است.
مهمترین مرحله برای این غذا ماریناد گوشت است که رایحه عمیقی به آن میدهد. نشاسته ذرت، مرغ را پوشانده و به نوعی آن را در مقابل حرارت زیاد و سوختن محافظت میکند. کمی زحمت کار آشپزی زیاد میشود اما نتیجه لذیذ و خوشمزه خواهد شد.
جوجه چینی با قارچ
مواد لازم:
سینه یا ران مرغ بدون استخوان نازک اسلایس شده: 300 گرم
مواد لازم برای ماریناد:
سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 1/3 فنجان
شکر: 2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم:
روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
قارچ: 225 گرم
سیر خرد شده: 3 حبه
زنجبیل چرخ کرده: 2 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: 2 عدد
طرز تهیه جوجه چینی با سس قارچ:
1. مرغ و همه مواد ماریناد را در یک کاسه بزرگ رخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در حالی که مواد دیگر را آماده میکنید، مرغ را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا مارین شود.
2. تمام مواد سس را در یک کاسه با اندازه متوسط ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
3. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را در تابه به صورت تک لایه پهن کنید. تا زمانی که مرغ طلایی شود یعنی حدود 1 دقیقه آن را سرخ کنید. سپس تکههای مرغ را برگردانید و حدود 1 دقیقه طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید. تکههای مرغ پخته شده را در یک بشقاب بزرگ کنار بگذارید.
4. 1 قاشق غذاخوری روغن و قارچها را به تابه اضافه کنید. قارچها را هم بزنید تا زمانی که خوب پخته شوند و مایع آنها بخار شود.
5. سیر خرد شده، زنجبیل و پیازچه را اضافه کنید. اگر تابه خشک به نظر میرسد کمی روغن بیشتر به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و یک دقیقه بپزید.
6. سس را دوباره هم بزنید تا نشاسته ذرت کاملاً حل شود و آن را در ظرف بریزید. چند بار هم بزنید تا سس غلیظ شود.
مرغ را دوباره به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز با سس خوب پوشیده شود. بلافاصله همه چیز را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.
7. به عنوان غذای اصلی در کنار برنج سرو کنید.