آشپزیپیش غذا

کوکو سبزی

کوکو سبزی مجلسیکوکو سبزی یکی از غذاهایی هست که مثل مرغ میمونه. وجه تشبیه شون به اینه همه جا میتونید سروشون کنید. مرغ هم برا عروسیه هم برا عزا. کوکو سبزی هم با کمی اختلاف مکان میتونید برای پیک نیک، برای وعده غذایی شام و ناهار و عصرونه، برای خوراکی و میان وعده دانشگاه و زنگ تفریح بچه ها ازش استفاده کنید.
نکته جالبی که درباره کوکو سبزی میخوندم این بود که در ایران باستان در عید نوروز کوکو سبزی میخوردن و یجورایی سمبلیک بوده، یعنی گیاهان به معنای تولد دوباره و تخم مرغ ها به معنای باروری بوده .
در رابطه با کوکو سبزی پفکی یک نکته کنکوری باید بدونید که آخر دستور آشپزی بهش اشاره کردم. تو مواد اولیه کوکو سبزی علاوه بر موارد روتینی که تو اکثر دستور غذایی ها هست، زرشک و گردو رو هم ذکر کردم. خب استفاده کردن و یا نکردن از این دو مواد اولیه سلیقه ای هست ولی باید بگم طعم بی نظیر و خوشمزه ای به کوکو سبزی شما میده. حتی شده برای یکبار از زرشک و گردو استفاده کنید. با مواد اولیه این دستور آشپزی کوکو سبزی برای 4 نفر رو می تونید تدارک ببینید. اگر نیاز دارید بیشتر درست کنید باید به ریاضی دوران ابتدایی برگردید و از تناسبی که اونموقع ها با خون جگر یاد گرفتیم استفاده کنید. خب بریم سراغ آموزش آشپزی.


مواد لازم برای تهیه کو کو سبزی مجلسی:

سبزی کوکو : 600 گرم شامل تره، جعفری، شوید، گشنیز و مقدار کمی شنبلیله
کاهو : 3 برگ
تخم مرغ : 3 عدد
زرشک : 100 گرم
گردو : 100 گرم
زردچوبه و پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : به مقدار لازم
کوکو سبزی خوشمزه با زرشک و گردو


طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با زرشک :

1- سبزی ها رو پاک کنید و بعد از شستن و آبکشی اجازه بدید خشک بشن و آبی نداشته باشن. اگر از غذاساز استفاده میکنید که هیچ ولی اگر قصد دارید خودتون با چاقو سبزی ها رو خرد کنید، حواستون باشه که حتما چاقوی تیزی رو انتخاب کنید تا موقع خرد کردن سبزی ها له نشن و خوب خرد بشن و خروجی کوکو باب میل شما باشه.

کوکو سبزی دو نفره
2- برگ های کاهو رو هم خرد کنید و به سبزی ها اضافه کنید. تخم مرغ ها رو نمک و فلفل و زردچوبه و زرشک و گردو رو هم اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی بدست بیاد.

کوکو سبزی تزیین شده3-این دستور آشپزی مربوط میشه به کوکو سبزی در ماهیتابه پس ماهی تابه مناسبی رو انتخاب کنید و رو اجاق گاز گرمش کنید. روغن رو داخل ماهی تابه بریزید و اجازه بدید روغن گرم بشه.

4- مواد کوکو سبزی رو بریزید داخل ماهی تابه و سطحش رو با قاشق چوبی صاف کنید تا قطر کوکو سبزی تو همه بخش های ماهی تابه یکی باشه.

کوکو سبزی پیتزایی5- در ماهی تابه رو بذارید و اجازه بدید برای 10-15 دقیقه سرخ بشه. بعد از این مدت کوکو سبزی تون رو چک کنید. اگه خوب سرخ شده بود کوکو رو برگردونید تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه.
کوکو سبزی پف دار
نکته آشپزی :
نکته کنکوری برای کوکو سبزی پف کرده هم اینه که تخم مرغ ها رو قبل از اینکه به سبزی ها اضافه کنید، تو ظرف جداگانه ای بشکنید و با چنگال و یا همزن خوب هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه و بعد به سبزی ها اضافه کنید. با اینکار دیگه نیازی هم نیست که از بکینگ پودر برای پف کردن کوکو سبزی استفاده کنید.

کوکو سبزی با سبزی خشک
مورد بعدی هم همونطور که تو دستور آشپزی گفتم گذاشتنه در ماهی تابه و کم کردن شعله اجاق گاز هست.
کوکو سبزی رو با ماست سرو میکنن و برای بیشتر لذت بردن از غذا میتونید از سبزی تازه و زیتون و ترشی هم استفاده کنید.

تو این مطلب از ژینولند روش پخت کوکوسبزی رو مرحله به مرحله با هم یاد گرفتیم امیدوارم که از مطلب و تصاویر لذت برده باشید و خوشتون اومده باشه با نظرات و لایک هاتون برای ادامه کار دلگرم تر میشیم.

ژینولندیه من طرز تهیه کوکو سبزی رو دوست داشتی؟

امتیاز کاربران: 4.32 ( 11 رای)
برچسب ها
نمایش بیشتر

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

بستن