هات چاکلت مکزیکی
هات چاکلت مکزیکی یک نوشیدنی داغ مناسب فصل سرماست. در روزهای سرد سال، هنگام مطالعه کردن، هنگام چک کردن شبکه های اجتماعی و یا حتی موقع استراحت کردن و در دورهمی های شبانه، نوشیدن هات چاکلتی که در این دستور غذایی یاد میگیرید خالی از لطف نیست و قطعا حس خوبی به شما خواهد داد.
طعم این نوشیدنی گرم، کمی متفاوت است. ترکیب عطر دارچین، فلفل و شکلات طعم جدیدی دارد که چشیدن آن تجربه جدیدی خواهد بود. حواستان باشد اگر تندی فلفل با طبع و مزاج شما سازگاری دارد استفاده کنید. در غیر اینصورت یا مقدار خیلی کمی در نوشیدنی خود بریزید یا اینکه بالکل فلفل را حذف کنید و از نوشیدن هات چاکلت خود لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه هات چاکلت مکزیکی:
شیر پرچرب : 3 فنجان
چوب دارچین : 2 عدد
شکلات نیمه شیرین: 170 گرم
شکر : 3 قاشق
وانیل : ¾ قاشق چای خوری
نمک : کمی به اندازه سر قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ¼ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته : مقدار کمی برای تزئین
طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی:
1. شکلات ها و چوب دارچین را در 2 ظرف جداگانه خرد کنید. ظرف مناسبی برای گرم کردن شیر انتخاب کنید، شیر را در آن ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد. در این مدت شیر را هم بزنید تا کف نکند و حباب نزند. در حین گرم شدن، دارچین پودر شده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین را استشمام کنید.
2.حالا نوبت اضافه کردن شکلات است. شکلات های خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که شکلات ها کاملا ذوب شوند، شیر را هم بزنید. در ادامه باقی مواد یعنی شکر، نمک، وانیل و فلفل را اضافه کنید. شروع به هم زدن شیر کنید و اینکار را انقدر ادامه دهید تا مایه شکلاتی یک دستی حاصل شود.
3. هات چاکلت مکزیکی شما آماده نوشیدن است. برای سرو آن فنجان و یا ماگ زیبایی را انتخاب کنید و نوشیدنی داغ خود را در آن بریزید.
برای تزئین هات چاکلت : مقداری خامه فرم گرفته روی آن بریزید یک فلفل کوچک روی خامه بگذارید و بعد با پودر کاکائو یا دارچین و یا پودر قهوه که روی آن میریزید هات چاکلت مکزیکی خود را دلبراتر کنید. :))