آشپزینوشیدنی سرد

لیموناد نعناع

لیموناد لیمو نعناعلیموناد زنجبیل بهترین نوشیدنی تابستانی برای همه اعضای خانواده است. این لیموناد خانگی که با زنجبیل و نعناع تازه درست شده است، یک نوشیدنی خوب در مهمانی‌های تابستانی شما خواهد بود.
گرمای تابستان شما را کلافه کرده است؟ در این پست از ژینولند یک پیشنهاد عالی برای شما داریم. شربت لیموناد و نعنا را درست کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید و با نوشیدن اولین جرعه حس خوبی را به خودتان هدیه بدهید. علاوه بر این با یک لیوان لیموناد خنک در دست خود از این هوای گرم لذت خواهید برد.

مواد لازم لیموناد نعناع:

آب لیمو: 1 فنجان
پوست لیمو: 1 و ½ قاشق غذاخوری
شکر: ¾ فنجان
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
آب گرم: 5 فنجان
چند برگ نعناع تازه
تکه‌های یخ برای سرو کردن

طرز تهیه ی لیموناد نعنایی

یکی از موادی که این نوشیدنی را به یک ماده منحصربه‌فرد تبدیل می‌کند، پوست لیمو است. بنابراین با این مرحله شروع کنید. پوست لیمو را رنده کنید تا به رنگ سفید آن برسید. به بخش سفید که رسیدید حتماً رنده کردن را متوقف کنید، چون قسمت سفید زیر پوست زرد، نوشیدنی شما را تلخ می‌کند.

لیموناد با نعناع

حالا نوبت به گرفتن آب لیمو است. لیموها را فشار دهید و یا از آبمیوه‌گیری‌های دستی کوچک برای این کار استفاده کنید. ما به یک فنجان آب لیمو نیاز داریم پس باید چیزی حدود 5 لیمو استفاده کنید. اگر این تعداد کافی نبود، یک یا دو لیموی دیگر اضافه کنید.

تهیه لیموناد با نعناع
آب لیمو و پوست لیمو رنده شده را در یک ظرف بزرگ ترجیحا بریزید. شکر و پودر زنجبیل را هم اضافه کنید. 5 فنجان آب داغ ریخته و هم بزنید تا شکر خوب حل شود. ظرف را بپوشانید و بگذارید استراحت کند. وقتی به دمای اتاق رسید، آن را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از 3 ساعت ظرف را از یخچال بیرون آورده و از صافی رد کرده و داخل پارچ بریزید. درنهایت چند برگ نعناع داخل آن بریزید و تمام، نوشیدنی شما آماده سرو است.

سرو لیموناد نعنایی ساده

چند تکه یخ داخل لیوان بریزید. مقداری لیموناد در آن ریخته و چند عدد برگ و شکوفه‌های نعناع روی آن قرار دهید. برای تزئین هم می‌توانید دو تکه خیلی نازک لیمو استفاده کنید.

لیموناد و نعناع

لیموناد نعناع تا چه مدت ماندگاری دارد؟

این نوشیدنی تسکین‌دهنده و شگفت‌انگیز طعم تازه‌ای دارد، بنابراین توصیه می‌کنم آن را یکی دو روز در یخچال نگه دارید. این نوشیدنی به‌راحتی خراب نمی‌شود و می‌توانید آن را تا 4 روز نگه دارید.
همانطور که مشاهده می‌کنید، لیموناد زنجبیل با شکوفه‌های بهاری در دو لیوان سرو شده است.

نوشیدنی لیموناد نعناع

 

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)
دکمه بازگشت به بالا