آشپزیفینگر فود

لقمه پیچ ماهی و پرتقال

لقمه پیچ ماهی و پرتقال

لقمه پیچ ماهی و پرتقال یک نوع فینگر فود خوش طعم و خوش عطر است که در مهمانی ها، دورهمی ها و تولدها گزینه خوبی برای پذیرایی است. زمان پخت این فینگر فود 45 دقیقه است. با ژینولند همراه باشید و از درست کردن این فینگر فود خوشمزه لذت ببرید. 🙂

مواد لازم برای تهیه لقمه پیچ ماهی و پرتقال:

سیر خرد شده : 4 حبه
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
پیاز قرمز خلال شده : 1 عدد
فیله ماهی بدون تیغ : 450 گرم
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال : 2 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای خلال شده : 1 عدد
سیب زمینی بزرگ خلال شده : 1 عدد
نان ساجی یا نان لواش برش خورده : 6 تکه
کلم رشته رشته شده، جعفری خرد شده، فیله پرتقال خرد شده و ماست سفت کم چرب : به مقدار لازم

دستور پخت لقمه پیچ ماهی و پرتقال:

1. ابتدا فر را با حرارت 425 درجه گرم کنید. کف تابه بزرگی را با کاغذ آلومینومی بپوشانید. روغن زیتون، آب پرتقال، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را بشوئید و خشک کنید و مایعی را که درست کرده اید روی آن بمالید و کنار بگذارید.

2. سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه ای را در باقی مانده مایع به هم بزنید و به صورت یک لایه کف تابه بچینی و به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید تا سرخ شوند.سپس ماهی ها را روی سبزیجات بچینید به طوری که قسمت پوست آن زیر قرار بگیرد و بگذارید تا کاملا بریان و پخته شوند (حدود 7 تا 10 دقیقه).

3. پوست ماهی ها را بکنید و آن ها را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. سبزیجات بریان شده را با قاشق روی نان های گرم و تازه قرار دهید و روی هر یک، یک تکه ماهی، کمی کلم، جعفری و ماست سفت بگذارید و نان ها را به صورت رول بچینید. بشقاب غذا را با کمی ماست سفت و تکه های فیله شده پرتقال تزئین کنید.

دستور آشپزی های بیشتری تو سایت ژینولند برای شما آماده شده که میتونید مطالعه کنید و از درست کردنشون لذت ببرید.

این دستور آشپزی رو دوست داشتید؟

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

بستن