
طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی و شوید
سالاد تن ماهی با ماکارونی جزو یکی از پیشغذاها و دورچینهای خوشمزه و کلاسیک است. طعم لذیذ و آمادهسازی سریع باعث شده تا این سالاد طرفداران زیادی داشته باشد. این سالاد خنک با ترکیبی از ماکارونی پخته، تن ماهی، کرفس تازه، پیاز قرمز، نخودفرنگی، سس مایونز، شوید تازه و کمی آبلیمو، یک انتخاب خوب برای مهمانی، پیکنیک و حتی یک وعده ناهار سبک است.
اگر کارمند هستید و یا محدودیت زمان دارید، این سالاد در رنگین کردن میز غذا در کمترین زمان ممکن به شما کمک میکند. دیگر نیازی نیست سالاد آماده با افزودنی و سلامتی خود را به خطر بیاندازید سالاد تن ماهی و ماکارونی ایدهال شما خواهد بود.
کافی است ماکارونی شکلی مثل پیچی یا پروانهای، شلز یا ماکارونی فرمی، تن ماهی باکیفیت، کرفس، پیاز قرمز، شوید و نخودفرنگی را با مایونز و آبلیمو ترکیب کنید تا یک سالاد خوشطعم و مغذی داشته باشید. با ژینولند همراه باشید تا طرز تهیه سالاد خوشمزه دیگری را با هم یاد بگیریم.

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی
- ماکارونی فرمی (یا ماکارونی ساده) – حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- تن ماهی: یک یا دو قوطی
- کرفس تازه: خرد شده (در صورت نبود، کمی تخم کرفس جایگزین کنید)
- پیاز قرمز: نگینی خرد شده
- نخودفرنگی: تازه یا یخزده (در صورت نبود میتوانید از نخودفرنگی کنسروی استفاده کنید)
- سس مایونز: برای طعم بهتر میتوانید نصف آن را با ماست یونانی جایگزین کنید
- شوید تازه: خرد شده (در صورت تمایل از جعفری یا آویشن هم میتوانید استفاده کنید)
- آبلیمو تازه: به مقدار لازم برای طعم و عطر بهتر
- شکر: مقدار کم برای تعادل طعم (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی
- پخت ماکارونی: ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید. یک دقیقه مانده به پایان پخت، نخودفرنگی را به آن اضافه کنید و سپس آبکش کنید.
- آماده کردن مواد: کرفس، پیاز قرمز و شوید تازه را خرد کنید.
- ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، ماکارونی سرد شده، تن ماهی بدون روغن، کرفس، پیاز قرمز، نخودفرنگی و شوید را با سس مایونز و آبلیمو مخلوط کنید. در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.
- سرد کردن سالاد: سالاد را برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
- سرو: قبل از سرو، اگر سالاد کمی خشک شده بود، یک تا دو قاشق غذاخوری مایونز اضافه و مخلوط کنید.

نکات تکمیلی برای خوشمزهتر شدن سالاد
- برای طعمی تندتر، یک قاشق غذاخوری خردل به سالاد اضافه کنید.
- برای مزه متفاوت، از خیارشور خرد شده یا سس رلش استفاده کنید.
- این سالاد در ظرف دربسته و در یخچال، به مدت ۳ تا ۵ روز قابل نگهداری است.
نتیجه: با رعایت این مراحل ساده، یک سالاد تن ماهی با ماکارونی خوشمزه و سالم خواهید داشت که میتواند بهعنوان یک وعده سبک یا پیشغذا در مهمانیها سرو شود.
این سالاد شبیه سالاد ماکارونی است ولی همانطور که مشاهده کردید، در مواد اولیه و طریقه درست کردن با این سالاد متفاوت است.

با امتیاز دادن از ما حمایت کنید❤️











