طرز تهیه انواع سالاد

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی و شوید

سالاد تن ماهی با ماکارونی جزو یکی از پیش‌غذاها و دورچین‌های خوشمزه و کلاسیک است. طعم لذیذ و آماده‌سازی سریع باعث شده تا این سالاد طرفداران زیادی داشته باشد. این سالاد خنک با ترکیبی از ماکارونی پخته، تن ماهی، کرفس تازه، پیاز قرمز، نخودفرنگی، سس مایونز، شوید تازه و کمی آب‌لیمو، یک انتخاب خوب برای مهمانی، پیک‌نیک و حتی یک وعده ناهار سبک است.
اگر کارمند هستید و یا محدودیت زمان دارید، این سالاد در رنگین کردن میز غذا در کمترین زمان ممکن به شما کمک می‌کند. دیگر نیازی نیست سالاد آماده با افزودنی و سلامتی خود را به خطر بیاندازید سالاد تن ماهی و ماکارونی ایده‌ال شما خواهد بود.
کافی است ماکارونی شکلی مثل پیچی یا پروانه‌ای، شلز یا ماکارونی فرمی، تن ماهی باکیفیت، کرفس، پیاز قرمز، شوید و نخودفرنگی را با مایونز و آب‌لیمو ترکیب کنید تا یک سالاد خوش‌طعم و مغذی داشته باشید. با ژینولند همراه باشید تا طرز تهیه سالاد خوشمزه دیگری را با هم یاد بگیریم.

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با تن ماهی در ژینولند

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی

  • ماکارونی فرمی (یا ماکارونی ساده) – حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
  • تن ماهی: یک یا دو قوطی
  • کرفس تازه: خرد شده (در صورت نبود، کمی تخم کرفس جایگزین کنید)
  • پیاز قرمز: نگینی خرد شده
  • نخودفرنگی: تازه یا یخ‌زده (در صورت نبود می‌توانید از نخودفرنگی کنسروی استفاده کنید)
  • سس مایونز: برای طعم بهتر می‌توانید نصف آن را با ماست یونانی جایگزین کنید
  • شوید تازه: خرد شده (در صورت تمایل از جعفری یا آویشن هم می‌توانید استفاده کنید)
  • آب‌لیمو تازه: به مقدار لازم برای طعم و عطر بهتر
  • شکر: مقدار کم برای تعادل طعم (اختیاری)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد اولیه برای تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی و شوید تازه در ژینولند

روش تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی

  1. پخت ماکارونی: ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید. یک دقیقه مانده به پایان پخت، نخودفرنگی را به آن اضافه کنید و سپس آبکش کنید.
  2.  آماده کردن مواد: کرفس، پیاز قرمز و شوید تازه را خرد کنید.
  3. ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، ماکارونی سرد شده، تن ماهی بدون روغن، کرفس، پیاز قرمز، نخودفرنگی و شوید را با سس مایونز و آب‌لیمو مخلوط کنید. در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.
  4.  سرد کردن سالاد: سالاد را برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
  5.  سرو: قبل از سرو، اگر سالاد کمی خشک شده بود، یک تا دو قاشق غذاخوری مایونز اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد تن ماهی با ماکارونی در ژینولند

نکات تکمیلی برای خوشمزه‌تر شدن سالاد

  • برای طعمی تندتر، یک قاشق غذاخوری خردل به سالاد اضافه کنید.
  • برای مزه متفاوت، از خیارشور خرد شده یا سس رلش استفاده کنید.
  • این سالاد در ظرف دربسته و در یخچال، به مدت ۳ تا ۵ روز قابل نگهداری است.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی در ژینولندنتیجه: با رعایت این مراحل ساده، یک سالاد تن ماهی با ماکارونی خوشمزه و سالم خواهید داشت که می‌تواند به‌عنوان یک وعده سبک یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو شود.

این سالاد شبیه سالاد ماکارونی است ولی همانطور که مشاهده کردید، در مواد اولیه و طریقه درست کردن با این سالاد متفاوت است.

آموزش سالاد ماکارونی با تن ماهی و شوید در ژینولند

با امتیاز دادن از ما حمایت کنید❤️

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا