طرز تهیه انواع سالاد

طرز تهیه سالاد خیار تند|پیش‌غذایی محبوب در سفره‌های چینی

سالاد خیار تند یکی از سالادهای پرطرفدار دربین چینی‌ها است. این سالاد یک انتخاب خوب برای غذاهای اصلی مثل قورمه‌سبزی و یا مرغ شکم پر است. اگر به‌دنبال یک پیش‌غذای تند و ترد و تازه هستید، با ما همراه باشید تا یک آموزش جدید از آشپزی چینی را یاد بگیرید.
در این دستور تهیه علاوه بر آموزش غذا، یک روش ساده و کاربردی برای برش و آماده‌سازی خیار و سرو یک سالاد جذاب برای سفره ایرانی هم یاد خواهید گرفت تا هنر و سلیقه خود را به نمایش بگذارید.

مواد لازم برای سالاد خیار تند چینی

طرز تهیه سالاد خیار تند چینی در ژینولند

چه نوع خیاری مناسب است؟

برای این دستور آشپزی، خیارهای کوچک مثل خیار قلمی بهترین گزینه است. البته می‌توانید از خیارهای سالادی هم استفاده کنید، اما به خاطر اندازه بزرگشان، برای این روش برش زیاد مناسب نیستند.

روغن فلفل (چیلی اویل)

از آنجا که روغن فلفل یکی از مواد اصلی در طرز تهیه سالاد این آموزش است، توصیه می‌کنم یا آن را در خانه درست کنید یا از برندهای باکیفیت استفاده نمایید. البته درست کردن روغن فلفل بسیار آسان است و به زودی دستور تهیه آن را در ژینولند آپلود خواهیم کرد.

مواد لازم برای سالاد چینی خیار تند (برای 4 نفر)

  • مواد لازم برای تهیه سالاد خیار تند چیلی با ژینولندخیار: ۵ تا ۶ عدد خیار مینی (حدود ۴۵۰ گرم)
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک

مواد لازم برای سس یا چاشنی:

  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج (یا هر سرکه دیگر)
  • ۱ قاشق چای‌خوری سس سویا کم‌نمک
  • ۱ حبه سیر، ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن فلفل (در صورت تمایل به تندی کمتر، مقدار را کمتر کنید)
  • ۱ قاشق چای‌خوری دانه کنجد سفید برشته‌شده

طرز تهیه سالاد خیار تند چینی

این دستور ساده برای یک پیش‌غذای سریع، خوش‌طعم و مناسب برای هر وعده غذایی است. تنها با چند ماده اولیه می‌توانید یک وعده تازه و ترد با طعم دلپذیر و کمی تندی تهیه کنید که در کنار هر غذایی می‌درخشد.

1. ابتدا دو سر خیارها را جدا کرده و دور بریزید. سپس یک خیار را بین دو چوب غذاخوری (چاپ‌استیک یک‌بار مصرف) قرار دهید. با چاقو، برش‌های نازک و مورب با زاویه ۴۵ درجه روی خیار بزنید. سپس خیار را برگردانید و همین برش‌ها را از سمت دیگر نیز تکرار کنید. در ادامه، خیار را از وسط نصف کنید.

2. بقیه خیارها را هم به همین روش برش بزنید و همه را در یک کاسه بزرگ بریزید. نمک را به آن‌ها اضافه کرده و با دست کاملاً مخلوط کنید. بگذارید خیارها حدود ۱۵ دقیقه در نمک بمانند تا آب اضافی‌شان خارج شود.

3.بعد از این مدت، خیارها را آب‌کشی کرده و آب آن‌ها را دور بریزید. سپس کاملاً آبکش کرده و با دستمال یا حوله تمیز کمی خشک کنید.

4. در یک کاسه کوچک، مواد سس را با خوب هم مخلوط کنید و چاشنی را آماده کنید.

آموزش خرد کردن خیار به‌شکل سکه‌ای برای سالاد خیار تند چینی در ژینولند

5. درست قبل از سرو، سس را روی خیارها بریزید و خوب مخلوط کنید. حواستان باشد که اگر قصد ندارید بلافاصله سالاد را سرو کنید، خیارها همچنان آب می‌اندازند، پس قبل از اضافه کردن سس، آب اضافی را خارج کنید.

6. سالاد را در دمای محیط و به عنوان پیش‌غذا یا همراه غذا سرو نمایید.

آموزش طرز تهیه سالاد چینی خیار تند در ژینولند

چطور خیار تُرد درست کنیم؟

در این دستور تهیه سالاد در ژینولند، بعد از نمک‌سود کردن خیار، آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت می‌دهیم. در این مدت، خیار آب خود را از دست می‌دهد و بافت تُردتری پیدا می‌کند. البته لازم به ذکر است که طعم خیار هم خوشمزه‌تر خواهد شد.

طرز تهیه سالاد خیار تند چینی با ژینولند

نکته خیلی مهم در این دستور تهیه، زمان استراحت خیار است که نباید خیلی طولانی باشد. بعد از این مرحله، حتماً خیار را آب‌کشی کنید تا نمک اضافی پاک شده و مزه‌اش شور نشود.

روش سرو و نگهداری سالاد خیار تند

سالاد خیار تند یک پیش‌غذای عالی و جدید برای کنار غذاهای اصلی شما است. حتی اگر مهمانی و تولد و دورهمی دارید، این سالاد انتخاب خوبی به‌عنوان پیش‌غذا و مزه است. بهترین زمان سرو این سالاد دقیقا زمانی است که تازه درست شده، چون بهترین طعم را دارد. اما اگر کمی زودتر آن را تهیه کنید و برای مهمانی سرو کنید، روز مهمانی سالاد را تهیه و سرو کنید. بعد از آماده کردن حتما آن را در جای خنک و یخچال نگهداری کنید تا طعم آن حفظ شود.

آموزش طرز تهیه سالاد خیار تند چینی در ژینولند

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا