سوپ سبزیجات ، یکی از سوپ های پر طرفدار بین ایرانیان است. پیش غذای ساده و خوشمزه ای که درست کردن آن زمان زیادی از شما نمیگیرد. سرو این سوپ سبزیجات با کلم بروکلی در روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار پیشنهاد می شود.
در بسیاری از دستورهای غذایی سوپ سبزیجات، از گوشت مرغ استفاده شده است ولی این دستور غذایی فاقد گوشت است در واقع به جای گوشت، از عصاره مرغ استفاده میکنیم. پس اگر شما گیاهخوار (وگان) هستید، این سوپ ساده گزینه مناسبی برای شما است. مواد لازم درج شده برای پخت این سوپ سبزیجات خوشمزه برای 4 نفر است. با ژینولند همراه باشید تا این دستور آشپزی رو با هم یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات:
نمک : مقداری
آب مرغ : 1 لیتر
نخود فرنگی : 100 گرم
عصاره مرغ : 1 عدد
کرفس خرد شده : 2 شاخه
هویج قلمی حلقه شده : 2 عدد
کدو سبز قلمی حلقه شده : 1 عدد
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 1 پیمانه
ورمشیل یا ماکارونی ریز شکل دار : 50 گرم (یا هر رشته سوپی که استفاده میکنید)
کلم بروکلی تکه شده به شکل های ریز : 200 گرم
دستور غذایی سوپ سبزیجات بدون گوشت:
هویج ها را داخل قابلمه بریزید و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا نیم پز شود. به ترتیب کرفس، نخود فرنگی، کدو، فلفل دلمه ای و در آخر کلم بروکلی را با نمک و عصاره مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تمامی سبزیجات سوپ بپزند ولی حواستان باشد تا سبزیجات تغییر رنگ ندهند.
با کفگیر دو سوم از سبزیجات داخل سوپ را برداشته و در غذاساز له کنید و دوباره داخل سوپ برگردانید و بعد رشته سوپ را اضافه کنید و اجازه دهید رشته سوپ ها باز شوند و بپزند.
برای تزئین از خامه و برای چاشنی از آبلیمو هنگام سرو استفاده کنید.
نکته آشپزی : نکته: سرو سوپ و سبزیجات را بنا به سلیقه خود انجام دهید اگر دوست دارید می توانید همانند عکس درج شده، از سبزیجات خرد شده استفاده کنید و آنها را با غذاساز له نکنید.