سالاد

سالاد یونانی با مرغ دودی

سالاد یونانی با مرغ دودی
سالاد یونانی با مرغ دودی یک سالاد رنگارنگ است که با سرو اون در کنار غذاتون، سفره تون رو رنگین تر میکنید. علاوه بر این به عنوان شام و یک وعده سبک هم میتونید از سالاد یونانی استفاده کنید. از ویژگی های سالاد یونانی با مرغ، علاوه بر طعم لذیذ و ظاهر زیبا، می تونیم به مغذی بودنش هم اشاره کنیم. ترکیب مرغ و اسفناج و زیتون و سیر بی شک ترکیبی مقوی و البته خوشمزه است.
مدت زمان آماده کردن این سالاد، 20 دقیقه است. خالی از لطف نیست اگر بدونید که به جای سینه مرغ، می تونید از گوشت ماهی یا گوشت های دیگه هم استفاده کنید ولی حواستون باشه که نیم پز نباشن و کاملا پخته شده باشن. خب بریم سراغ مواد اولیه سالاد یونانی و طرز تهیه اش 🙂 مثل همیشه ازتون میخوام که ژینولند رو همراهی کنید و ما رو از نظرات و پشنهاداتون بهره مند کنید :-*


مواد لازم برای سالاد یونانی:

آبلیمو : 60 میلی لیتر
سیر له شده : یک حبه
گوجه مینیاتوری : 250 گرم
روغن زیتون : 80 میلی لیتر
برگ اسفناج تازه : 200 گرم
زیتون بدون هسته : 110 گرم
فلفل قرمز دلمه ای خرد شده : 200 گرم
پنیر سفید فتا خرد شده : 200 گرم
سینه مرغ دودی با برش های باریک : 400 گرم
پیاز قرمز با برش های نازک : 1 عدد 100 گرمی


طرز تهیه سالاد یونانی با مرغ دودی:

1. پیاز، پنیر، گوجه، اسفناج، زیتون و فلفل را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سایر مواد را در یک ظرف درپوش دار ریخته و آن را کاملا هم بزنید و بعد روی سالاد بریزید. به نحوری که در همه جای سالاد نفوذ کند.

2. این سالاد برای پذیرایی از 4 نفر مناسب است. با خوردن سالاد یونانی هر کدام از شما 4 نفر 38.4 گرم چربی با 538 کالری دریافت میکنید.

!نکته : به جای مرغ دودی می توان از یک مرغ کباب شده استفاده کرد که در این صورت پوست و استخوان آن را از گوشت جدا کرده و قطعات گوشت را با سایر قسمت های سالاد مخلوط کنید.

آموزش سالاد یونانی با مرغ دودی رو دوست داشتید؟

امتیاز کاربران: 2.95 ( 4 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

بستن