سالاد کلم و بلغور
طرز تهیه سالاد کلم و بلغور دستوری است که در این بخش از آموزش آشپزی وب سایت ژینولند برای شما آماده کردیم. سالاد کلم و بلغور یک سالاد خوشمزه و رنگارنگ و سرشار از آهن، فیبر و کلسیم است که گزینه خوبی برای بانوان خوش ذوق و سلیقه و کسانی که قصد تنوع دادن به سالادهای خود دارند، است. با ژینولند همراه باشید تا این سالاد خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم و بلغور:
بلغور: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
کلم کاله یا کلم بروکلی خرد شده: 60 گرم
فندق خرد شده: 20 گرم
هویج: 1 عدد
پیازچه خرد شده: 3 عدد
دانههای انار: نصف فنجان
فلفل تند: 1 قاشق غذاخوری
لیمو: 1 عدد
مواد لازم برای تزئین سالاد:
ماست یونانی فاقد چربی: 100 میلیلیتر
لیمو: 1 عدد
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
کرفش خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نعنا خرد شده: 1 قاشق عذاخوری
سیر خرد شده: 1/4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کلم و بلغور:
1- مقداری آب بجوشانید. بلغور را در یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید. سپس 125 میلیلیتر آبجوش را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید بلغورها روی شعله گاز بهآرامی بپزند. این کار حدود 10 الی 25 دقیقه طول میکشد. حواستان باشد بلغورها نباید کامل بپزند و له شوند. در حدی که زیر دندان کمی سفت باشند کافی است.
2- در ظرف دیگری تخممرغها را در آبجوش بگذارید تا بپزند و در این حین خودتان را به خوردن یک چای و کیک خوشمزه دعوت کنید. بعد از حدود 7 دقیقه که تخممرغها پختند آنها را در آب سرد بیاندازید تا راحتتر پوستشان را بگیرید. بعد از اینکه پوست تخممرغها را گرفتید آنها را نصف کنید.
3- مواد لازم برای تزیئن سالاد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب به همراه مقدار کمی نمک اضافه کنید و تا زمانی که مواد یکدست شوند، به مخلوط کردن ادامه دهید. (توجه داشته باشید آب لیمو را باید به مواد اضافه کنید)
4- بلغورها را با چنگال هم بزنید. یک ظرف مناسب برای سرو سالاد انتخاب کنید و بلغورها را به همراه باقی مواد سالاد به جز تخممرغ را داخل ظرف بریزید. موادی که برای تزئین درست کردید را روی سالاد بریزید و در آخر تخممرغها را نیز اضافه کنید.
در این مقاله طرز تهیه سالاد کلم و بلغور را با هم یاد گرفتیم. امیدوارم مطلب خوبی براتون بوده باشه.