سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که علاوه بر آشپزخانه کدبانوها، در رستوران و کافهها هم مشتریان زیادی دارد. این سالاد در کشورهای مختلف به شکلهای مختلفی درست میشود. مثلا در بعضی دستورهای غذایی از تن ماهی، خیار و سس بوفالو استفاده میشود. یا در بعضی دستورهای غذایی هیچ خبری از گوشت نیست و سالاد رو کاملا گیاهی است و از انواع سبزیجات شامل گشنیز، کرم بروکلی و هویج و یا کرفس درست شده است. در این دستور غذایی از ژینولند شما از کالباس و پیازچه و خیارشور استفاده میکنید. برای مطالعه دستور غذایی این پیش غذای لذیذ با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماکارونی یا پاستا پخته شکل دار : 2 لیوان
فلفل قلمی: 1 عدد
کالباس خرد شده: 1 لیوان
خیار شور خرد شده: نصف لیوان
سس مایونز: به میزان لازم
فلفل و نمک: به میزان لازم
پیازچه: 5 ساقه
گوجه فرنگی: 1 عدد یا تعدادی گوجه فرنگی مینیاتوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده:
1. ماکارونی را داخل قابلمه آبجوش ریخته و مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه تا یک ربع بجوشد تا بپزد. بعد از اینکه مغز پخت شد، قبل از له شدن ماکارونیها، آنها را آبکش کنید.
2. کالباسها را به اندازه دلخواهتان خرد کنید و کنار بگذارید. خیارشور، پیازچه و فلفل سبز و گوجهفرنگیها را هم خرد کنید. در اکثر موارد مواد سالاد را نگینی خرد میکنند ولی خب بعضی اندازههای درشت و خلالی را میپسندند. ظرف مناسبی را انتخاب کنید و مواد سالاد را داخل آن بریزید.
3. در نهایت سس سالاد را هم روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمامی مواد یکدست شوند.
تصویری از سالاد با ماکارونی پروانهای که من همیشه دوست دارم و انتخاب اولم هست. :))
یک سالاد ماکارونی بدون کالباس زیبا، ساده و ایتالیایی که بدون سس سرو میشه و مواد اولیه هم که کاملا مشخش هست.
این هم سالاد ماکارونی ساده، همونطور که ملاحظه میکنید مواد اولیهاش فقط ماکارونی و گوجه فرنگی و کدو و زیتون و سس هست.
نکته آشپزی: بهتر است قبل از سرو سالاد را در یخچال نگهداری کنید.
نکته آشپزی: میتوانید به جای پیازچه از کاهو هم استفاده کنید.
نکته آشپزی: برای تزئین سالاد از ذرت، نخود فرنگی، زیتون و جعفری یا گشنیز خرد شده هم میتوانید استفاده کنید.
سالاد ماکارونی بدون کالباس
مواد لازم برای سس
روغن زیتون: 1 فنجان
سرکه سفید یا قرمز: نصف فنجان
آب: 4/1 فنجان
عسل: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده: 3/1 فنجان
سیر خرد شده: 2 حبه
جعفری: 2 قاشق چایخوری
ریحان: 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی: 4/1 قاشق چایخوری
فلفل و نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد
ماکارونی: 450 گرم
سوسیس مرغ: 2 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی: 2 عدد
پنیر موزارلا توپی: 1 بسته
زیتون: نصف فنجان
پیاز قرمز نازک خرد شده: نصف فنجان
جعفری تازه ریز خرد شده: نصف فنجان
طرز تهیه سس:
همه مواد را در یک ظرف شیشهای در دار ترکیب کنید. شیشه را خوب تکان دهید تا مواد خوب مخلوط شود. در صورت لزوم ادویه، نمک و فلفل را کم یا زیاد کنید. میتوانید از غذاساز هم برای این کار استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد:
1. پاستا را طبق دستورالعمل بستهبندی در آب نمک بپزید. آبکش کرده و با مقداری روغن زیتون بریزید. سپس آن را در یک کاسه بزرگ مخلوط بریزید.
2. سوسیس مرغ را تفت دهید. طبق تصویر میتوانید سوسیسها را از وسط نصف کرده و خرد کنید و یا هر مدلی که خودتان دوست دارید. بعد از اینکه سرخ شدند، آنها را کنار بگذارید.
مواد باقی مانده را آماده کنید.گوجه فرنگی، پنیر موزارلا توپی و زیتون را از وسط نصف کنید، پیاز را برش بزنید و جعفری را خرد کنید. و تمام مواد را داخل کاسه پاستا بریزید.
3. سسی که آماده کردهاید را در کاسه ظرف سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید. سالاد آماده سرو است. در صورت تمایل برای سرو سالاد بهصورت خنک، روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال بگذارید.