سالاد

سالاد سزار

سالاد سزار با مرغ
سالاد سزار یکی از سالادهای محبوب و مورد علاقه من هست که خوشبختانه درست کردنش زیاد دنگ و فنگ نداره. مواد اولیه اش هم خیلی خاص و دور از دسترس نیست. علاوه بر اینها به عنوان یک میان وعده عالی هم میشه از سالاد سزار استفاده کرد. خب این دستور آشپزی از ژینولند مربوط به طرز تهیه سالاد سزار هست. بریم ببینیم این سالاد سزار ایتالیایی لاکچری رو چطور درست میکنن.

طرز تهیه سالاد سزار


مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ:

نان تست : 4 عدد
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ : 2 عدد
کاهو : 1 عدد
سیر : 3 حبه
سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان : ½ پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار کافی
رزماری : 3 شاخه (در صورت تمایل)
سس مایونز : 5 قاشق غذاخوری

سالاد سزار پنیر


طرز تهیه سالاد سزار اصل :

1 درست کردن سالاد سزار راحت هست و زیاد زمان نمیبره. در درجه اول شما باید نان تست ها رو به تکه های کوچک و البته مساوی (جهت حفظ زیبایی و تناسب سالاد) تقسیم کنید.
سعی کنید این کار رو با چاقوی تیز انجام بدید تا برش های مرتب و یک دستی داشته باشید (نه مثل جگر زلخیا).
اگر فر دارید نان ها رو تو سینی فر بچینید و با کمی روغن زیتون مخلوطشون کنید و نهایتا داخل فری که رو دمای 180 تنظیم کردید بذارید.
اگر دوست داشتید مقدار کمی هم نمک به نان ها بزنید تا طعم دار بشن. 8-10 دقیقه که گذشت نان تست های سالاد سزار رو از تو فر در بیارید.

سالاد سزار سوخاری

نکته آشپزی : اگر فر نداشتید غصه نخورید و لبو لچه خود را آویزان ننمایید. نون تست هارو تو ماهی تابه و روی شعله اجاق گاز تفت بدید.

2- خب نون تست های سالاد سزار آماده شد، بریم سر وقت کاهوها. مطمئنا کاهوی تازه و خوش رنگ و لعاب رو برای سالاد سزارتون انتخاب کردید ولی این نکته رو هم در نظر داشته باشید که استفاده کردن از برگ های وسط کاهو (منظور همون برگ های ریز و سبز روشن داخلی کاهو هست) باعث میشه سالاد شما خوش رنگ تر و البته مجلسی تر بشه. خلاصه از اصل مطلب دور نشیم، کاهوها رو با چاقوی تیز به اندازه های نسبتا درشت خرد کنید.

سالاد سزار بدون مرغ

3- بریم سراغ مرغ، سینه مرغ رو خوب بشورید و به قطعات کوچیک برش بدید. رزماری ها رو هم خرد کنید.
سینه مرغ و رزماری و دو قاشق روغن زیتون رو با هم مخلوط کنید و بریزید تو ماهی تابه و تفت بدید. بهتره که از قبل ماهی تابه رو گرم کنید.
حدود 4-5 دقیقه تکه های مرغ رو تفت بدید و بعد برشون گردونین و دوباره تفت بدید تا خوب مغز پخت بشن. یه تیکه مرغ رو تست کنید که کامل پخته شده باشه بعد اجاق گاز رو خاموش کنید.
!!! راستی یادتون نره که از نمک و فلفل هم برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

سالاد سزار ایرانی

خب بریم سراغ موضوع مهم و اصل کاری یعنی سس سالاد سزار

طرز تهیه سس سالاد سزار

4- سیرها رو رنده کنید و یه ظرف مناسب برای سس سالاد سزار انتخاب کنید. سیر و پنیر پارمزان و سرکه رو خوب با هم مخلوط کنید. همین تموم شد سس سالاد سزار آماده شد.

5- حالا تمام مواد سالاد سزار آماده شد میریم که بریم برای مخلوط کردنشون دست به کار بشیم. یه ظرف مناسب سرو سالاد انتخاب کنید. کاهو ها رو بریزید توش و نان تست، تکه های مرغ رو به سلیقه خودتون رو کاهو ها بچینید. آخر سر هم سس رو اضافه کنید و با روغن زیتون و سرکه بالزامیک، دلبری سالاد سزارتون رو بیشتر کنید.

سالاد سزار

نکته آشپزی : اگه دوست داشتید میتونید به جای سرکه از آبلیمو استفاده کنید.

آموزش سالاد سزار رو دوست داشتید؟

امتیاز کاربر: 3.77 ( 3 نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا