سالاد

سالاد بلغور ترکیه ای

سالاد بلغور ترکیه ای
سالاد بلغور ترکیه، سالادی مقوی است که حتی به عنوان یک وعده غذایی می توانید استفاده کنید. اگر قصد دارید شام سبکی تدارک ببینید، این سالاد پیشنهاد خوبی است. بلغور گندم منبعی از ویتامین‌ها، مواد معدنی (مثل فیبر و منگنز و آهن و منیزیم)، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست. با اضافه کردن بلغور به رژیم غذاییتان، سلامت قلب و گوارش خود را هم بهبود می بخشید. با ژینولند همراه باشید تا دستور سالاد بلغور و سبزیجات را یاد بگیرید.


مواد لازم برای تهیه سالاد بلغور گندم:

بلغور گندم : 2 لیوان
سیر ریز شده : 2 حبه
آب جوش : 2 لیوان
گوجه فرنگی : 1 عدد
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده : نصف لیوان
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
نعنا خشک : 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز دلمه ای : 1 عدد
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای :

1. بلغور گندم را خوب پاک کنید و به همراه 2 لیوان آب جوش، به مدت 15 دقیقه روی اجاق گاز بگذارید تا بپزد. وقتی که بلغورها پف کردند و نرم شدند آن ها را آبکشی کنید و اجازه دهید آب بلغورها کاملا گرفته شود.

2. سیرها را ریز خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، کمی تفت دهید تا نرم شوند. پیازچه و جعفری و فلفل دلمه ای را خرد کنید و به همراه سیرهای تفت داده شده، به بلغورها اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را هم نگینی خرد کنید و به باقی مواد سالاد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

3.مزه و طعم این سالاد با مخلوط روغن زیتون، آبلیمو، فلفل و نمک که بر روی بلغور میریزد به وجود می آید. برای تزئین سالاد بلغور هم میتوانید از پودر نعنا یا نعنای تازه و گردو استفاده کنید.

نکته آشپزی : اگر گوجه مینیاتوری استفاده میکنید، نیازی نیست که نگینی خرد کنید. همین که از وسط نصف کنید کافی است. اگر دوست داشتید گوجه مینیاتوری ها را سالم استفاده کنید.

تصویر دیگری از سالاد بلغور ترکیه ای که با گردو و شوید و گریپ فروت تزئین شده است.

سالاد بلغور ترکیه ای

امتیاز کاربر: 0.05 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا