آشپزیسالاد

سالاد بادمجان

 سالاد بادمجان کبابی

سالاد بادمجان کبابی یک سالاد رومانی است که طرفداران زیادی دارد و در فصل تابستان زیاد سرو می‌شود. این سالاد خوشمزه با نان تازه، گوجه فرنگی و پنیر فتا سرو می‌شود.
اغلب افراد وقتی حرف از پختن بادمجان به میان میاد، میگن وای نه سرخ کردن بادمجون خیلی خسته کننده‌اس و کلی هم روغن مصرف میشه. خب باید خدمت شما عرض کنم که خیالتون راحت تو این سالاد خبری از سرخ کردن بادمجون نیست، قراره بادمجون ها رو کباب کنید. باقی مواد هم که دنگ و فنگی ندارن راحت و ساده آماده میشن. پس بریم که با ژینولند یه دستور آشپزی جدید یاد بگیریم.

تزئین سالاد بادمجان کبابی


مواد لازم برای سالاد بادمجان با ماست:

بادمجان : 1 کیلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو : 100 گرم
سیر له شده : 2 حبه
ماست چکیده : 1 لیوان

سالاد بادمجان و ماست


طرز تهیه سالاد بادمجان و گردو :

1- بادمجان‌ها را خوب شسته و خشک کنید. قرار بر این بود که بادمجان‌ها رو کبابی کنیم. تو روستاها اکثرا مردم یه کوره آتیش برای آشپزی دارن و عطر و بویی که زغال به بادمجون‌ها میده واقعا محشره، ولی خب مطمئنا تو شهر خبری از کوره آتش نیست، پس از اجاق گاز استفاده کنید و کبابی‌شون کنید و بعدش پوست بگیرید. حالا خردشون کنید و روغن زیتون رو اضافه کنید و هم بزنید.

سالاد بادمجان کبابی

2- باقی مواد یعنی نمک و فلفل و سیر له شده و روغن کنجد و مغز گردو و ماست چکیده رو هم به ترتیب بریزید. مواد رو هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.

سالاد بادمجان سرد

3- مواد سالاد بادمجان کبابی با ماست رو برای نیم ساعت تو یخچال بذارید تا سفت بشن. آخر سر هم جعفری های خرد شده رو با سلیقه بچینید روی سالاد و قبل از اینکه سر میز غذا بیارید، اجازه بدید سالاد بادمجان یک ساعتی تو یخچال باشه تا آماده سرو بشه.


نکته آشپزی : اگه از گریل استفاده می‌کنید، با حرارت ملایم بادمجون‌ها رو کباب کنید، چون ممکنه بادمجون‌ها از بیرون بسوزن، در حالی که هنوز مغز پخت نشدن و از داخل خام هستن.

نکته آشپزی : یک روش دیگر برای پختن بادمجان‌ها هست و اونم استفاده از فر هست. اینکار راحت‌تره. بادمجان‌ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل فویل بچینید و با دمای 200C/ 400 F برای 45 دقیقه بذارید بپزن.

نکته آشپزی : بجز جعفری از سبزیجات دیگه‌ای مثل پیازچه و ریحون هم می‌تونید استفاده کنید.

سالاد بادمجان کبابی با ماست

امیدوارم از خوردن این سالاد بادمجان سرد لذت ببرید.

امتیاز کاربران: 3.85 ( 4 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

بستن