آشپزیسالاد

سالاد بادمجان

 سالاد بادمجان کبابی

سالاد بادمجان کبابی یک سالاد رومانی است که طرفداران زیادی دارد و در فصل تابستان زیاد سرو می‌شود. این سالاد خوشمزه با نان تازه، گوجه فرنگی و پنیر فتا سرو می‌شود.
اغلب افراد وقتی حرف از پختن بادمجان به میان می‌آید، میگن وای نه سرخ کردن بادمجون خیلی خسته کننده‌اس و کلی هم روغن مصرف میشه. خب باید خدمت شما عرض کنم که خیالتون راحت تو این سالاد خبری از سرخ کردن بادمجون نیست، قراره بادمجون ها رو کباب کنید. باقی مواد هم که دنگ و فنگی ندارند و راحت و ساده آماده می‌شوند. پس بریم که با ژینولند یه دستور آشپزی جدید یاد بگیریم.

تزئین سالاد بادمجان کبابی


1. مواد لازم برای سالاد بادمجان با ماست:

بادمجان: 1 کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو: 100 گرم
سیر له شده: 2 حبه
ماست چکیده: 1 لیوان

سالاد بادمجان و ماست

طرز تهیه:

1- بادمجان‌ها را خوب شسته و خشک کنید. قرار بر این بود که بادمجان‌ها را کبابی کنیم. در روستاها اکثرا مردم یک کوره آتش برای آشپزی دارند و عطر و بویی که زغال به بادمجان‌ها می‌دهد واقعا محشر است، ولی خب مطمئنا در شهر خبری از کوره آتش نیست، پس از اجاق گاز استفاده کنید و کبابی‌ کنید و بعد پوست بادمجان‌ها را بگیرید. حالا خردشان کنید و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.

سالاد بادمجان کبابی

2- باقی مواد یعنی نمک و فلفل و سیر له شده و روغن کنجد و مغز گردو و ماست چکیده را هم به ترتیب بریزید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سالاد بادمجان سرد

3- مواد سالاد بادمجان کبابی با ماست را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند. آخر سر هم جعفری‌های خرد شده را با سلیقه بچینید روی سالاد و قبل از اینکه سر میز غذا بیارید، اجازه بدهید سالاد بادمجان یک ساعتی در یخچال بماند تا آماده سرو شود.

نکته آشپزی: اگه از گریل استفاده می‌کنید، با حرارت ملایم بادمجون‌ها را کباب کنید، چون ممکنه بادمجون‌ها از بیرون بسوزند، در حالی که هنوز مغز پخت نشده و از داخل خام هستند.

نکته آشپزی: یک روش دیگر برای پختن بادمجان‌ها هست و آن هم استفاده از فر هست. اینکار راحت‌تر خواهد بود. بادمجان‌ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل فویل بچینید و با دمای 200C/ 400 F برای 45 دقیقه بذارید بپزند.

نکته آشپزی: بجز جعفری از سبزیجات دیگه‌ای مثل پیازچه و ریحون هم می‌توانید استفاده کنید.

سالاد بادمجان کبابی با ماست

امیدوارم از خوردن این سالاد بادمجان سرد لذت ببرید.


2. سالاد بادمجان و گوجه فرنگی

سالاد بادمجان و گوجه فرنگی

مواد لازم:

پیاز قرمز کوچک، ریز خرد شده: 1 عدد
بادمجان بزرگ که از وسط به دو نیم شده: 1 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش: 1 عدد
نخود پخته شده: 200 گرم
گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد
جعفری تازه و خرد شده: 100 گرم
روغن زیتون آغشته به سیر: 2 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: 1 قاشق چای‌خوری
خلال بادام: مقداری برای سرو کردن

طرز تهیه:

1. پیاز را داخل کاسه آب گذاشته و به مدت نیم‌ساعت کنار بگذارید. پیاز در این سالاد به‌صورت خام سرو می‌شود و با این کار از  شدت طعم پیام خام گرفته شود.

2. بادمجان را از وسط نصف کنید و روی ورق پخت فر قرار داده و با روغن زیتون چرب کنید. 5 دقیقه بادمجان را در فر قرار داده و بعد آن را خارج کنید. این‌بار بادمجان‌ها را با ترکیبی از روغن زیتون و آبلیمو مزه‌دار کنید. چند دقیقه در فر بگذارید تا لبه‌های برش خورده بادمجان‌ کمی سیاه شود و اصطلاحا گوشت آن نرم شود. در نهایت بادمجان‌ را در یک کاسه بزرگ کنار بگذارید.

3. روی همان ورق پخت، نخود پخته شده را پخش کنید تا طلایی شود. سپس آن‌ها را به ظرف بادمجان اضافه کنید.

4. گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه جعفری، پیاز قرمز آبکش شده، روغن زیتون آغشته به سیر، فلفل قرمز، آب‌لیمو باقی‌مانده، پوست لیمو، نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سالاد را گرم و به همراه خلال بادام سرو کنید.

تصویر زیر یک مدل دیگر است که هم برش متفاوتی از بادمجان استفاده شده است و هم از خیار استفاده شده است.

سالاد بادمجان و گوجه فرنگی


3. سالاد بادمجان کبابی و مرغ

سالاد بادمجان و مرغ

مواد لازم برای ماریناد یا مزه‌دار کردن:

روغن زیتون: نصف فنجان
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 1-2 قاشق چای‌خوری
نمک: قاشق چای‌خوری
فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

مواد سالاد:

6 اونس برگ اسفناج یا سبزیجات برگ دار، شسته و خشک‌شده: 200 گرم
سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست: 2 عدد
بادمجان حلقه حلقه خرد شده: 1 عدد
پیاز شیرین قرمز نازک خرد شده: نصف 1 عدد
گوجه گیلاسی: 8 – 10 عدد
پنیر فتا: 120 گرم
سالاد بادمجان با مرغ

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با مرغ:

1. تمام مواد ماریناد را در یک ظرف شیشه‌ای درب دار ریخته و خوب تکان دهید تا با هم ترکیب شود. یک‌چهارم فنجان ماریناد را کنار بگذارید. بعداً از آن به‌عنوان سس سالاد استفاده می‌کنیم.

2. سینه مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید و حدود نیمی از ماریناد باقیمانده (که مخصوص سس سالاد نیست) را در آن بریزید. کیسه را ببندید و تکان دهید تا ماریناد همه جای مرغ را بپوشاند. به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

3. بعد از گذشت یک ساعت، گریل راگرم کنید. برش‌های بادمجان را روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید و بقیه ماریناد خود را روی آن بریزید. بگذارید بادمجان قبل از کباب‌کردن به مدت 10 دقیقه در ماریناد استراحت کند.

4. برش‌های مرغ و بادمجان را به مدت 10 دقیقه کباب کنید. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید 10 دقیقه خنک شود. مرغ را به صورت نواری برش دهید.

5. برای سرو سالاد، سبزیجات یا اسفناج را در دو کاسه سرو بچینید و به‌طور مساوی توزیع کنید. مرغ، بادمجان، پیاز، گوجه فرنگی و پنیر فتا را اضافه کنید. مقداری سس سالاد را روی هر سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.

سالاد بادمجان کبابی با مرغ

اگه از این دستور آشپزی خوشتون اومد، با لایکتون ما رو هم خوشحال کنید:)

امتیاز کاربر: 4.15 ( 7 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا