آشپزیخوراک

خوراک میگو – دستور پخت 4 نوع خوراک

خوراک میگو با رب گوجهخوراک میگو یکی از غذاهای دریایی است که در مدت زمان نسبتا کوتاهی طبخ میشود و سرشار از پروتئین است. میشه گفت خوراک آسان ترکیب اسم بهتری برای این غذا است.
در این دستور غذایی شما طرز تهیه چند مدل خوراک با میگو  را آموزش می‌بینید. در ضمن سخت نگیرید اگر به تمامی مواد غذایی مانند برگ بو، سوسیس یا کرفس دسترسی نداشتید تهیه این خوراک لذیذ را کنار نگذارید. جایگزین کردن یا صرف نظر کردن از بعضی مواد گزینه بهتری است و باعث چشیدن طعم‌های جدید هم می شود.:))


مواد لازم:

برگ بو: 1 عدد
آب مرغ: 2 فنجان
سیر خرد شده: 3 عدد
آرد: 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
میگوی پاک شده: 520 گرم
جعفری خرد شده برای تزئین: به مقدار لازم
پیاز درشت و خلالی خرد شده: 1 عدد
بامیه ورقه ورقه شده: 200 گرم
روغن گیاهی: دو قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: ½ فنجان
پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده یا خرد شده: 2 عدد
گوشت مرغ خرد شده: 520 گرم
سوسیس ورقه‌ورقه شده: 200 گرم
پودر فلفل سیاه: ¼ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

1. این مقدار مواد غذایی، خوراک میگو آب پز برای 4 نفر را تدارک می‌بیند. یک ماهی‌تابه مناسب انتخاب کنید و بعد از گرم کردن روی شعله اجاق گاز، روغن را داخل تابه بریزید. آرد را هم اضافه کنید و مشغول تفت دادن شوید تا جایی که رنگ آرد تیره شود. این کار حدود 5 دقیقه طول می‌کشد.

خوراک میگو مجلسی

2. پیاز، فلفل دلمه‌ای و کرفس را هم اضافه کنید و 20 دقیقه سرخشان کنید. سیر و فلفل و بعد از چند دقیقه آویشن، برگ بو و آب مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه بدید که بجوشد. بعد از اینکه جوشید، گوجه فرنگی، رب، سوسیس و مرغ را هم اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزند.

3.در این مرحله بامیه و میگو باید اضافه شوند. حدود 10 دقیقه طول می‌کشد تا بامیه و میگو پخته و نرم شوند. برای مزه‌دار شدن کمی هم نمک به خوراک اضافه کنید.

خوراک میگو مجلسی شما آماده شده است و می‌توانید آن را به دو صورت یعنی با نان و یا با پلو یا برنج میل کنید.

خوراک میگو با پلو


خوراک میگو با سس قارچ

اموزش خوراک میگو و قارچ

مواد لازم:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
قارچ: 2 فنجان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
موسیر نازک برش خورده: 1 عدد
سیر خرد شده: 2 حبه متوسط
فلفل چیلی خشک شده: 1 قاشق چای‌خوری
پاستا orecchiette : 450 گرم
آب مرغ: 1 لیتر
اسفناج: 2 فنجان
میگو متوسط پوست کنده و خرد شده: 450 گرم
لیموی تازه: 1 عدد

طرز تهیه ی خوراک میگو با قارچ

1. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه یا تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید، نمک بزنید و حدود 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند. سپس قارچ‌ها را از قابلمه درآورده و کنار بگذارید.

2. در همان قابلمه 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را اضافه کنید. موسیر و نمک را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه سیرها را سرخ کنید. سیر و تکه‌های فلفل چیلی را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه آهسته هم بزنید تا معطر شود.

3. پاستا و آب مرغ را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و زیر اجاق گاز را زیاد کنید تا بجوشد. قابلمه را خوب هم بزنید تا مواد قاطی شوند و بعد از جوشیدن قابلمه، حدود 10 دقیقه اجازه بدهید تا مواد بپزند.

4. اسفناج و میگو را هم اضافه کنید و تا زمانی که اسفناج‌ها پژمرده و میگوها صورتی رنگ شوند یعنی چیزی حدود 3 دقیقه صبر کنید. قارچ و آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل کنید و بعد از چند دقیقه را سرو کنید.


خوراک میگو و سیب زمینی

خوراک میگو با سیب زمینی

مواد لازم:

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری
پاپریکا دودی: 1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی: 1/4 قاشق چای‌خوری
نمک کوشر: نصف قاشق چای‌خوری
سیب زمینی: 1کیلوگرم
ژامبون: 60 گرم
مارچوبه: 1 دسته
میگو: 500 گرم
رزماری تازه: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 425F گرم کنید. ورق پخت را در فر قرار دهید تا ورق داغ شود.

2. روغن زیتون، پاپریکا، پاپریکای دودی، فلفل چیلی و نمک را با هم مخلوط کنید.

3. در یک کاسه بزرگ سیب‌زمینی‌ها و ژامبون‌های ورقه شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری محلول روغن زیتون و فلفل‌ها ریخته و هم بزنید. سپس آن‌ها را روی ورق پخت پهن کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

4. مارچوبه را در یک ظرف بزرگ ریخته و آن را با روغن باقیمانده از سیب‌زمینی‌ها چرب کنید.

5. سیب‌زمینی‌ها را روی صفحه پخت بچرخانید و آن‌ها را به یک طرف منتقل کنید. مارچوبه را در سمت دیگر ورق پخت قرار داده و 5 دقیقه تفت دهید.

6. روغن زیتون باقیمانده را در یک کاسه بزرگ ریخته و میگوها را در روغن بریزید. سیب‌زمینی‌ها را کنار بکشید و مارچوبه‌ها را در وسط سینی بگذارید. میگو را به طرف دیگر اضافه کنید.

طرز تهیه ی خوراک میگو و سیب زمینی

6. رزماری را روی سیب زمینی و میگو بپاشید و به مدت 7 دقیقه تفت دهید. (برای میگوهای بزرگ، 5 دقیقه تفت دهید.)


خوراک میگو سوخاری

خوراک میگو سوخاری

مواد لازم:

روغن: به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ هم زده شده: 2 عدد
شیر: 1 فنجان
سس تند: 2 قاشق غذاخوری
میگو خام: 1 کیلوگرم
آرد: ¾ فنجان
آرد ذرت: ⅔ فنجان
نمک کوشر: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی: 1 قاشق چای‌خوری
برای سرو: لیمو، سس کوکتل، رمولاد (اختیاری)

طرز تهیه:

طرز تهیه ی خوراک میگو سوخاری
1. در یک قابلمه بزرگ و عمیق به اندازه 4 سانتی‌متر روغن بریزید. اجاق گاز را روشن کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.

2. تخم مرغ، شیر و سس داغ را در ظرف کم‌عمق مخلوط کنید. میگوها را در مخلوط گذاشته و آن‌ها را خوب برچرخانید تا آغشته به مواد شود.

3. آرد، آرد ذرت، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک ظرف کم‌عمق جداگانه مخلوط کنید.

4. 6 تا 8 میگو از مخلوط تخم مرغ خارج کنید و در مخلوط آرد بچرخانید. میگوها را در روغن داغ قرار دهید. حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا روکش آن طلایی و ترد شود. با یک کفگیر میگوها را برداشته و بعد از اینکه روغن آن‌ها گرفته شد روی حوله کاغذی بگذارید تا مابقی روغن اضافه هم گرفته شود. این کار را برای باقی میگوهای باقیمانده تکرار کنید.

طرز تهیه خوراک میگو سوخاری
در صورت تمایل میگوهای سرخ شده را با لیمو و سس کوکتل سرو کنید. این خوراک میگو سوخاری با سیب زمینی هم سرو می‌شود.

اگه از این دستور آشپزی خوشتون اومد، با لایکتون ما رو هم خوشحال و حمالت کنید:)

امتیاز کاربر: 4.08 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا