مواد لازم املت:
سالاد کلم بروکلی و کاهو
تخم مرغ: 4 عدد
گوجه فرنگی: 400 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک: 1 قاشق چایخوری
گشنیز: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
چیلی (اختیاری): نصف قاشق چایخوری
ریحان یا سبزی خوردن تازه انتخابی
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
طرز تهیه:
در ادامه طرز تهیه املت ساده برای شما به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.
1. پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. حبههای سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
2. گوجه فرنگی را خرد کنید.
3. روغن را در یک تابه گرم کنید. پیاز را در آن حدود 10 دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر هر دو را تفت دهید.
4. رب گوجه فرنگی، سبزی خشک و ادویهجات را اضافه کنید. مواد را خوب هم زده و ترکیب کنید.
5. سپس گوجه فرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و نمک را مزه دار کنید. خوب هم بزنید و در آن را بگذارید. شعله اجاق گاز را کم کرده و اجازه دهید گوجه فرنگیها به مدت 20 دقیقه بجوشند. گاهی اوقات هم بزنید.
6. کره را اضافه کنید، بگذارید ذوب شود و آن را هم بزنید.
7. تخم مرغها را اضافه کنید. این بخش کار سلیقهای است. من دوست دارم فقط سفیدهها را هم بزنم و زردهها را کامل بگذارم. اگر زردههای شل را دوست دارید، فقط چند دقیقه درب تابه را بگذارید تا کمی سفت شوند.
املت را با سبزی خوردن و نان مورد علاقه خود سرو کنید. نوش جان!
آموزش املت ترکیه ای
املت ترکیه ای یک دستور تهیه خوشمزه برای صبحانه، ناهار و شام است. گوجه فرنگی تابستانی و فلفل سبز با تخممرغهای درون تابه ترکیب میشوند و این وعده غذایی ساده، سریع و بسیار لذیذ را تشکیل میدهند.
اگرچه این املت، مثل یک ستاره در صبحانه سنتی ترکی میدرخشد اما انقدر خارقالعاده هست که برای همه وعدههای غذایی میتوان از آن لذت برد. هم راحت و سریع آماده میشود و هم مواد اولیه آن ساده و در دسترس است. نام مستعار این پیش غذا menemen است.
این غذای ساده و در عین حال سالم و بسیار خوشمزه نام خود را از یکی از شهرهای ترکیه واقع در ازمیر گرفته است. گفته میشود که این غذا ابتدا توسط ترکهای کریتیس ساخته شده و به شهر منمن منتقل شده است.
این یک غذای ساده با تخم مرغ، گوجه فرنگی و فلفل سبز است. اضافه کردن پیازچه هم اختیاری است. آنچه این غذای صبحانه را بسیار خاص میکند سادگی در پشت آن است. شما همیشه مواد تشکیل دهنده بالا را دارید ، نه؟ مخصوصاً در طول تابستان.
در این دستور تهیه بهراحتی میتوانید یک دستور غذایی کلاسیک منمن درست کنید. هر چند اضافه کردن موادی مانند سیر تازه و سبزیجاتی مانند ریحان و پیازچه عطر و طعم این غذا را بسیار لذیذتر میکند.
مواد لازم:
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: 1 عدد
فلفل سبز خرد شده: 3 عدد
گوجه فرنگی خرد شده: 4 فنجان
سیر: 4 حبه
یازچه: 2 عدد برای پخت و 1 عدد برای تزئین
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: 6 عدد
فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
برگهای نعنا برای تزیین
طرز پخت املت ترکیه ای:
1. روغن زیتون را در یک تابه، ترجیحاً چدن، گرم کنید. پیاز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.
2. گوجه فرنگی، سیر و پیاز سبز را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10-15 دقیقه با هم زدن بپزد تا غلیظ شود. نمک را هم اضافه کنید.
3. با استفاده از یک قاشق برای هر تخم مرغ در تابه فضایی درست کنید و تخممرغها را در آن حفرهها بشکنید. بگذارید تا کاملاً روی آن بپزد تا تخم مرغها به مدت 8-10 دقیقه کمی پخته شوند. سفیده تخممرغ را کمی هم بزنید تا خوب بپزد. اگر زرده را سفتتر دوست دارید، باید مدت طولانیتری بپزد.
4. در تابه فلفل سیاه بپاشید.
5.با پیازچه خرد شده و برگهای نعناع املت ترکیهای را تزئین کنید و در ظرف مناسبی سرو کنید.