غذاهای اصلی

کوفته گوشت با سالاد شیرازی

کوفته گوشت با سالاد شیرازی
کوفته گوشت یکی از غذاهای خیلی خوشمزه است که من عاشقش هستم. مزه این غذای اصلی یه طرف و عطر و بویی که به خونه و آشپزخونه میده یه طرف. حالا این کنار سالاد شیرازی هم که اضافه بشه دیگه فبها اصلا نگم براتون باید خودتون امتحانش کنید. بهتره بیشتر از این آب از لچه خودم و شما آویزون نکنم و بریم برای دستور آشپزی کوفته گوشت :). افتخار بدید و با ژینولند همراه باشید قول میدم غذای خوشمزه ای یاد بگیرید.


مواد لازم برای تهیه کوفته گوشت با سس گوجه فرنگی :

برنج : ½ فنجان (یک ساعت در آب سرد خیس کنید )
سیر خرد شده : 4 عدد
نعناع خشک شده : 3 قاشق غذاخوری (یا یک فنجان نعناع تازه)
پیاز زرد : 1 عدد
گوشت گاو : 450 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک دریا : 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : ½ فنجان
شوید خشک شده : 1 قاشق چای خوری
دارچین : ½ قاشق چای خوری
زردچوبه : ½ قاشق چای خوری
آب جوش : 3 فنجان
آب لیموی تازه : ¼ فنجان


طرز تهیه کوفته گوشت با برنج :

1.  برنج رو با آب سرد بشورید. چنبار برنج رو بشورید و آب بکشید، طوری که آب برنج شفاف شود.
بعد برنج رو با سیر، نعناع و پیاز خرد شده خوب مخلوط کنید و در غذاساز بریزید. تا زمانی که مواد خوب یکدست شوند اجازه بدید غذاساز وظیفه ای که بهش محول شده رو خوب انجام دهد.

2. یک کاسه بزرگ بردارید و مواد را به همراه گوشت و تخم مرغ و نمک و فلفل تو کاسه بریزید. وارد عمل شده و مواد را خوب خوب هم بزنید و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده باید نرم و در عین حال طوری باشه که راحت بتونید به اون شکل بدید و کوفته های خوشگل موشگلتون رو درست کنید. اگر دوست داشتید می تونید مواد کوفته قلقلی گوشت رو داخل یک فریزر بذارید و اجازه بدید برای 24 ساعت تو یخچال بمونه و خوب خودشو بگیره.

3. خب بریم سراغ مرحله اصلی کوفته بازی. اندازه های کوفته تون رو میتونید به اندازه یک غذاخوری بذارید. ماهی تابه مناسبی را انتخاب کنید و اجازه بدید روی اجاق گاز گرم بشه. روغن رو اضافه کنید و کوفته هاتون رو داخلش بذارید تا سرخ شن. حدود 6-8 دقیقه طول میکشه تا کوفته هاتون تغییر رنگ بدن و یه طرفشون بپزه. بعد از اینکه پختن، کوفته هارو بچرخونید تا سرخ بشن.
و اما بخش خوشمزه تر غذا، یعنی سس کوفته ها 🙂

کوفته گوشت با سس گوجه فرنگی

4. کوفته های پخته شده رو از تو ماهی تابه بردارید و بذارید کنار، چون قراره تو همون ماهی تابه سس درست کنیم. اگر نیاز هست باز یه مقدار روغن اضافه کنید و پیازها رو بریزید تو ماهی تابه. 15 دقیقه با شعله ملایم پیازها رو سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیان. از بوی پیاز سرخ شده لذت ببرید که همانا بوی پیاز سرخ شده بهترین بوها است.

5. حالا رب گوجه فرنگی، شوید خشک شده، دارچین، زردچوبه و آب را اضافه کنید. اجازه بدید تا سس بجوشد بعد از یکی دو قل و جوش خوردن زیر گاز رو کم کنید و نمک و فلفل رو اضافه کنید. کوفته جان ها رو داخل سس قرار دهید. کوفته ها روی شعله ملایم حدود 25-30 دقیقه نیاز به زمان دارند تا کامل بپزند و خوشمزه شوند. بعد از اینکه پختن آبلیمو را هم روی کباب ها بچکانید و داغ و تازه از تنور در اومده به همراه برنج و سالاد شیرازی میل کنید.

کوفته گوشت و برنج


طرز تهیه سالاد شیرازی رو هم که قبلا کامل و مفصل براتون توضیح دادم پس دیگه تکرارش نمیکنم و شما رو ارجاع میدم به خوندنش تو لینک روبرو : طرز تهیه سالاد شیرازی

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا