سوپ ماکارونی
سوپ ماکارونی یک سوپ ساده و کمخرج و خوشمزه و به طور کلی یک سوپ بیدردسر و راحت است. در دستورهای آشپزی مختلفی از این سوپ داریم که به شکلهای مختلفی پخته میشود. مثلا بعضی افراد بسته به مزاج خود از رب یا سبزیجاتی مثل گشنیز و جعفری هم استفاده میکنند. در اولین دستور آشپزی که در این پست آماده کردهایم، تنها از سبزی کرفس و هویج استفاده کردیم البته میتوانید به سلیقه خود موادی که دوست دارید را اضافه کنید و خلاقیت به خرج بدهید. مثلا اگه سرما خوردید اضافه کردن چند حبه سیر پروسه خوب شدن شما را سریعتر میکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند سوپ خوشمزه را با هم یاد بگیریم.
مواد لازم:
آب مرغ: سه و نیم پیمانه
فلفل و نمک: به مقدار لازم
هویج حلقه شده: یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده: یک عدد متوسط
سینه مرغ خرد شده: یک پیمانه
ماکارونی شکل دار(پاستا): یک دوم پیمانه
طرز تهیه سوپ ماکارونی با مرغ:
1. اگه مرغ فریز نشده است، آن را به قطعات ریز خرد کنید و بذارید در قابلمه تا خوب بپزند. ولی اگر فریز شده و عجله دارید و یخ آن کامل باز نشده، بعد از اینکه مرغ پخت خردش کنید.
2.بعد از اینکه مرغها پختند، از قابلمه درآورده بیارید و کنار بذارید. فلفل و نمک و ساقه کرفس خرد شده را در قابلمه بریزید تا با آب مرغ بپزند. بعد از 15-20 دقیقه سری به قابلمه سوپ بزنید و چک کنید که پختهاند یا نه.
3.خب مواد پختند و حالا نوبت اضافه کردن تکههای مرغ هست. تکههای مرغ را بریزید داخل قابلمه و بعد از چند دقیقه، ماکارونیها را هم اضافه کنید. اجازه بدهید تا روی شعله اجاق گاز بپزند تا سوپ پاستا جا بیفتد. بعد از 10-15 دقیقه سوپ شما آماده سرو شدن هست.
یک سوپخوری خوشگل انتخاب کنید و از خوردن سوپ لذت ببرید. اگر هم مثل من عاشق طعم ترش لیمو هستید، میتوانید بعد از پخت سوپ ماکارونی، از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید. برای تزئین سوپ هم گزینههای زیادی روی میز هست. مثلا میتوانید با برگهای کرفس سوپ پاستای خوشمزهتون را تزئین کنید. برای اینکار جعفری و گشنیز هم پیشنهاد خوبی هستند. ساقههای گشنیز یا جعفری را گرفته و وسط ظرف سوپ خوری طرح (مثلا طرح گل) درست کنید.
سوپ ماکارونی با شیر
دستور تهیه این سوپ ترجمه شده است و یک سوپ تایلندی است که در آن از رب هم استفاده شده است شما میتوانید رب را حذف کنید. آمادهسازی این پیش غذا حدود 30 دقیقه زمان میبرد. این سوپ 321 کیلو کالری دارد و مواد لازم برای 4 نفر را در ادامه مشاهده میکنید.
مواد لازم:
روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
سیر خرد شده: 3 حبه
رب قرمز: 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 4 فنجان
آب: 2 فنجان
لیموی تازه: 1 عدد
گوشت مرغ یا بوقلمون پخته شده: 2 فنجان
ماکارونی یا نودل: 200 گرم
فلفل دلمهای قرمز خرد شده: 1 عدد
شیر: 400 میلیلیتر (در این دستور غذایی از شیر پرچرب استفاده شده است)
ریحان خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: مقداری کمی
تکههای ورق شده لیمو: به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه:
1. پیاز، فلفل قرمز، ریحان، گشنیز و پیازچه را خرد کنید.
2. پیاز را در قابلمه سوپ بزرگ به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط تا زیاد در روغن زیتون تفت دهید.
رب و سیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه بپزید.
3. آب مرغ، آب، آب لیمو، گوشت، ماکارونی و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و اجازه دهید مواد به همراه آب بجوشند.
4.حرارت را کم و متوسط کنید، شیر را هم اضافه کنید و بگذارید سوپ به مدت 10 دقیقه بجوشد.
ریحان، گشنیز و پیازچه را هم اضافه کرده و بعد از 10 الی 15 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و سوپ ماکارونی را تزئین و سرو کنید.
سوپ ماکارونی صدفی
مواد لازم:
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد
سوسیس مرغ پخته شده: 2 عدد
سیر خرد شده: 3 حبه
گوجه فرنگی رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 6 فنجان
فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
ماکارونی گوش ماهی: 270 گرم
لوبیای سفید پخته شده: 300 گرم
اسفناج کوچک: 150 گرم
پارمزان تازه رنده شده: برای سرو
طرز تهیه سوپ ماکارونی گوش ماهی:
1. در یک قابلمه بزرگ روغن را با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه آنها را سرخ کنید.
2. سوسیسها را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بپزید تا طلایی شود، سپس سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید تا معطر شود.
3. گوجه فرنگی رنده شده، آبگوشت و فلفل قرمز را هم در قابلمه بریزید و با سوپ را مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید.
4.ماکارونیها را هم به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه بدهید حدود 20-18 دقیقه با حرارت متوسط بجوشد تا بپزد.
5. لوبیای سفید پخته شده و اسفناج را هم داخل قابلمه بریزید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم سوپ را بپزید.
سوپ ماکارونی با لوبیا آماده است و میتوانید با پنیر پارمسان سرو کنید.
سوپ ماکارونی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 200 گرم
کرفس خرد شده: 2 فنجان
پیاز خرد شده: 1 فنجان
سیر خرد شده: 2 قاشق چای خوری
آب: 4 فنجان
سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نگینی خرد شده: 2 عدد
ذرت: 2 فنجان
ماکارونی: 1.5 فنجان
ترشی فلفل هالوپینو: 2 تکه
آب: 4 فنجان
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در قابلمه گوشت چرخکرده، کرفس و پیاز را روی حرارت متوسط بپزید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و دیگر صورتی نباشد. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه به همراه مواد سرخ کنید. آب، سیب زمینی، ذرت، ماکارونی و هالوپینو را هم به قابلمه سوپ اضافه کنید.
بعد از اینکه قابلمه جوشید، حرارت را کاهش دهید و در قابلمه را بگذارید و برای مدت 10-15 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی نرم شود. باقی مواد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا چند دقیقه صبر کنید تا سوپ ماکارونی و کرفس و چرخ کرده جا بیافتد.
سوپ ماکارونی با قارچ
مواد لازم:
پیازچه: 3 عدد
زنجبیل تازه 3 سانتیمتری: 1 عدد
فلفل قرمز: 1عدد
سیر: 3 حبه
تاماری (سس سویا بدون گندم): 2 قاشق غذاخوری
قارچ شیمجی: 150 گرم
برگ بو: 2 عدد
ماکارونی: 150 گرم
فلفل قرمز ریز خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق غذاخوری
دانه کنجد: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پیازچه، فلفل قرمز و سیر را ریز خرد کنید. پیازچهها، فلفل خرد شده، قارچهای شیمجی و زنجبیل را در یک تابه ریخته و برای مدت چند دقیقه سرخ کنید و سیر را هم اضافه کرده و برای 1 دقیقه سرخ کنید.
2. برگ بو، تاماری و سپس نودل را اضافه کنید و بگذارید تا برای 10-15 دقیقه در آب بپزد.
3.سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر نیاز به چاشنی نمک و فلفل بیشتر داشت کمی اضافی کنید. سوپ را در کاسه سرو کرده و با سبزیجات و فلفل تزئین کنید.