سس

سس هلندی

آموزش 5 نوع سس هلندی

سس هلندی
سس هلندی از جمله سس های مدرن و ساده است که علاوه بر طعم لذیذ، خیلی هم راحت و سریع آماده می شود. مواد اولیه کم و ارزان هم از دیگر مزایای این سس است.
سس هلندی انواع مختلفی دارد ما در این دستور آشپزی از ژینولند، دستور 5 مدل سس هلندی را آموزش داده ایم. به ترتیب سس هلندی، سس هلندی با چاشنی پرتقال، سس هلندی با چاشنی گردو، سس هلندی قرمز با آویشن و در آخر سس هلندی با خامه. پس بزنید بریم 🙂


سس هلندی

سس هلندی

مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 3 عدد
سرکه سفبد : 3 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : 3.4 فنجان
نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
آب لیمو ترش : نصف یک عدد
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را با سرکه روی بخار یا ظرف آب جوش بهم بزنید تا کف کند. کره آب شده را به آرامی اضافه کنید و بهم بزنید. نمک، فلفل قرمز و آبلیمو را اضافه کنید. خب سس را خوب هم بزنید تا آماده سرو شود.

نکته آشپزی : سس هلندی گرم را نه تنها با مارچوبه تازه و سفید، بلکه با انواع مختلف سبزیجات و گوشت کباب هم میتونید سرو کنید.


سس هلندی با چاشنی پرتقال

سس هلندی با چاشنی پرتقال

مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 4 عدد
آب پرتقال : 2 قاشق چای خوری
نمک
پودر فلفل سفید تازه
پودر فلفل سیاه تازه
کره : 255 گرم
پرتقال : 1 عدد
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را با آب پرتقال بهم بزنید. نمک و فلفل سفید را به آن بیافزایید و روی بخار آبجوش قرار داده و به طور مرتب بهم بزنید تا غلیظ شود. کره گرم و آب شده را به آرامی اضافه کنید و به هم زدن آن ادامه دهید.
پرتقال را با آب داغ بشویید و خشک کنید. 1-2 قاشق چای خوری پوست آن را رنده کنید و به سس اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه را اضافه کنید و سس را خوب هم بزنید.


سس هلندی با چاشنی گردو

سس هلندی با چاشنی گردو
مواد لازم:
آب : 4 قاشق چای خوری
مغز گردو : 14 عدد
دانه فلفل کوبیده شده : 4 عدد
برگ بو: 1 عدد
زرده تخم مرغ : 3 عدد
کره : 170 گرم
نمک
سرکه تمشک : 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب را بجوشانید. 4 عدد گردو را ریز خرد کنید و به مدت 2 دقیقه همراه با دانه فلفل کوبیده شده و برگ بو در آب بحوشانید. آب چاشنی دار را در ظرفی صاف کنید.
زرده تخم مرغ ها را افزوده و روی بخار آب قرار دهید و به هم بزنید تا حالت خامه ای و غلیظ پیدا کند.
کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس خامه ای شود. باقی گردوها را خرد کنید و به سس بیافزایید سپس نمک، فلفل و سرکه تمشک را اضافه کنید.

نکته آشپزی : این سس همراه با سبزیجات تازه نظیر مارچوبه، هویج، ذرت شیرین، پیازچه، ساقه کرفس، کلم بروکلی، و تخم مرغ آب پز بسیار لذیذ و مطلوب است.


سس هلندی قرمز با آویشن

مواد لازم:
کره : 140 گرم
رب گوجه : 3 قاشق چای خوری
برگ آویشن تازه : 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ : 3 عدد
سرکه قرمز : 4 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز
شکر
طرز تهیه:
کره را روی حرارت ملایم آب کنید. رب گوجه را که هم دمای محیط است (اگر در یخچال نکهداری کرده اید، از یخچال درآورده و اجازه دهید تا هم دمای محیط شود) را به کره اضافه کنید و بهم بزنید.
برگ آویشن را اضافه کنید. زرده تخم مرغ ها و سرکه را روی بخار (نام این روش بن ماری است) بهم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند.
مخلوط رب گوجه را کم کم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. نمک، فلفل قرمز و شکر را اضافه کنید.


سس هلندی خامه ای

سس هلندی با خامه

مواد لازم:
سس هلندی (1 پیمانه)
خامه : 100 گرم
پودر فلفل شیرین : کمی
طرز تهیه:
خامه را بهم بزنید تا غلیظ شود و کمی پودر فلفل اضافه کنید. سپس آن را به سس هلندی ولرم اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید
نکته آشپزی : سرو این سس با مارچوبه سبز و سفید و گل کلم عالی است.

امتیاز کاربران: اولین نفر باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

بستن